Pad tot huidige pagina

Concert: Leticia Y Su Rumbadama

Concert: Leticia Y Su Rumbadama

2 augustus 2020, 15.00 - 16.00 uur

Inhoud

Zoals elk jaar organiseert de stichting Kunst & Cultuur Jordaan & Gouden Real deze zomer concerten in verschillende hofjes in de Jordaan. Vanwege de corona crisis is het concert van Leticia y su Rumbadama te volgen op onze website: www.hofjesconcertenadam.nl Zondag 2 augustus, 15 uur

All female salsa-orkest Leticia y su rumbadama behoort tot de meest succesvolle latin-bands van Nederland en heeft al een lange staat van dienst.
Met 8 doorgewinterde 'salsa-machas' startte deze band in januari 1996. Omdat 'less' vaak 'more' is, speelt dit orkest meer en meer als 5-vrouws-formatie. Gezien het hoge niveau van de individuele muzikantes die stuk voor stuk behoorlijk 'multi-tasken' én gezien het stevige, compacte bandgeluid klinkt dit kwintet als een 10-mans formatie, hetgeen in deze muziek een absolute pré is.
Het kwintet speelt een breed spectrum: van 'salsa dura' tot 'son cubano', van opzwepende merengues tot romantische bolero's. Heerlijke muziek die nog extra power krijgt door de aanstekelijke performance van deze top-‘salseras’.

bezetting:

Leticia Bal: conga’s, footpedals, vocals, bandleader;
Ellister van de Molen: trumpet, claves;
Mick Paauwe: baby-bass, vocals
Barbara Rana: piano, vocals;
Delia Gonzalez: lead vocal, hand percussion

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

www.hofjesconcertenadam.nl

Adres

geen geen, Amsterdam

Website

http://www.hofjesconcertenadam.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

hofjesconcertenadam@gmail.com