Pad tot huidige pagina

Concert: Sven Ratzke zingt Bowie in Paradiso

web-svenraztke-wherearewenow-hannekewetzer-6.jpg

Concert: Sven Ratzke zingt Bowie in Paradiso

1 augustus 2020, 21.30 - 23.00 uur

Inhoud

Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, heeft hij al bewezen met shows als Starman en Where Are We Now, waarmee hij wereldwijd furore maakte. De tournee van laatstgenoemde show werd halverwege maart j.l. helaas ruw onderbroken.
Gelukkig is Ratzke niet voor lang weg van het podium! In het laatste Pride-weekend, zaterdag 1 augustus, keert hij voor één avond, met twee shows terug naar Paradiso! De heilige tempel waar grootmeester David Bowie zelf ook vaak heeft gespeeld.

Na regelmatig op te treden in “zijn” Bar Vernunft in Berlijn, een maand off Broadway in New York te hebben gespeeld, en nog meer grote steden over de wereld te hebben aangedaan, mag Amsterdam natuurlijk ook nu niet achterblijven. Samen met zijn virtuoze pianist Christian Pabst zorgt de flamboyante Ratzke met deze Bowie special voor verstilling, betovering en laat diens poëzie nieuw klinken. De nummers van de grootheid worden ontrafeld, opnieuw gearrangeerd en in een zeer intieme setting van pianist, zanger en klein publiek gebracht.

Een bijzondere avond wordt het. Grote hits als “Heroes” en “Let’s Dance”, maar ook juweeltjes als “Ashes to Ashes”, “Lady Grinning Soul” en uiteraard erfgoed als “Lazarus” als geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid en duik samen met Ratzke en Pabst het prachtige universum van Bowie in!

“Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!”- Volkskrant ??????
“Ratzke is een onweerstaanbaar podiumbeest ” - NRC ?????

“The most exciting star of his generation” Time Out New York ?????

“The shark has feathers: Ratzke is the homme fatale, the glamour animal on stage” Tagesspiegel, Berlin ?????

Sven Ratzke – Ratzke zingt Bowie
Zaterdag 1 augustus – 21:30 en 23:30
Paradiso Amsterdam
Kaarten zijn te koop via paradiso.nl. Let op, beperkt aantal beschikbaar.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Paradiso

Adres

Weteringschans 6-8, Amsterdam

Website

https://www.paradiso.nl/nl/programma/ratzke-zingt-bowie-21-30/78608/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 24,50

Meer informatie

https://www.paradiso.nl/nl/programma/ratzke-zingt-bowie-21-30/78608/