Pad tot huidige pagina

Muziek: 1,5 Meter Sessies presenteert - Erwin Young

Muziek: 1,5 Meter Sessies presenteert - Erwin Young

erwinyoung.jpg

2 augustus 2020, 16.30 - 20.30 uur

Inhoud

ERWIN YOUNG: Van dichterbij Zien
Zon 2 aug
middagsessie: 16.30 - 17:30 uur
avondsessie: 19:30 - 20:30 uur

Stap in de belevingswereld van Erwin Young. Nadat hij was afgestudeerd in zang en Jazz/lichte muziek aan het Conservatorium van Amsterdam, maakte Erwin deel uit van allerlei grotere ensembles en bands, was werkzaam als zangdocent, solozanger en dirigent. Met een intiem en openhartig liedjesprogramma met grotendeels zelf geschreven muziek, keerde hij terug naar zijn roots. Zijn Nederlandstalige teksten vertellen ons over zijn verlangens, dromen en verbeelding.

kaartverkoop via: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Oostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Toegangsprijs en kaarten bestellen

20,00 (incl. hapje en drankje), 45,00 (incl. hapje, drankje en diner)

Meer informatie

1,5 meter Sessies
Intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer

ZATERDAG EN ZONDAG 16.30 & 19.30
Kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten van een klein uur. Een kaartje kost 20,00 p.p. en is altijd inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje naar keuze. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste kruk of tafel in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden.
Er zijn ook tafeltickets voor 2 personen voor 90 euro. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. Dat serveren we aansluitend of voorafgaand op het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.