Pad tot huidige pagina

Muziek: 1,5 Meter Sessies presenteert - David Vos & Frank van Bommel

davidvosenfrankvanbommel.jpg

Muziek: 1,5 Meter Sessies presenteert - David Vos & Frank van Bommel

1 augustus 2020, 16.30 - 19.30 uur

Inhoud

David Vos & Frank van Bommel
Zat 1 augustus
middagsessie: 16:30 - 17:30 uur
avondsessie: 19:30 - 20:30 uur

De toetsentovenaar en muzikale duizendpoot, jazzpianist Frank van Bommel en die man met dat ‘gebruinde’ geluid, zanger David Vos leerden elkaar een paar jaar geleden kennen in de locatievoorstelling Victoria van Theatergroep Flint.
Beiden wilden wel eens een andere weg inslaan dan de door henzelf gebaande wegen en samen besloten zij met zekere regelmaat bij elkaar te komen en fijn muziek te maken.
Zie en hoor hier het resultaat in deze work in progress voorstelling.
Een reisje door Schumann’s Dichterliebe en Schuberts Winterreise, het onorthodoxe jazzlandschap van Mischa Mengelberg, het Brechtse interbellum, het Parijs van Edith Piaf en wellicht nog meer…. Zang: David Vos / Piano: Frank van Bommel

kaartverkoop via: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Oostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Toegangsprijs en kaarten bestellen

20,00 (incl. hapje en drankje), 45,00 (incl. hapje, drankje en diner)

Meer informatie

1,5 meter Sessies
Intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer

ZATERDAG EN ZONDAG 16.30 & 19.30
Kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten van een klein uur. Een kaartje kost 20,00 p.p. en is altijd inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje naar keuze. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste kruk of tafel in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden.
Er zijn ook tafeltickets voor 2 personen voor 90 euro. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. Dat serveren we aansluitend of voorafgaand op het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.