Pad tot huidige pagina

Ontmoeting: Koffie Ochtend - Samen met vrouwen reflecteren in tijden van corona

koffieochtend.jpg

Ontmoeting: Koffie Ochtend - Samen met vrouwen reflecteren in tijden van corona

5 augustus 2020, 11.00 - 12.30 uur

Inhoud

Er is veel gaande in de wereld. Ineens vliegen de coronabesmettingen op sommige plekken weer omhoog en het racisme debat kent meer diepgang dan ooit. In deze roerige tijden wil ik graag iets voor de buurt doen. Daarom organiseer ik twee koffie-ochtenden tegen een vrijwillige bijdrage. Tijdens deze ochtenden is er de ruimte om met elkaar te praten en reflecteren op deze tijd. Ik zorg voor koffie, koek, thee en een luisterend oor.

Deze ochtend zal alleen voor vrouwen zijn, de week daarop is er een ochtend voor iedereen.

Mijn galerie is 80m2. Het is dus ten alle tijden mogelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren. Om deze reden is er wel maar plek voor 8 mensen per ochtend, aanmelding is hierom noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar communicatie@peggymentalcoaching.nl.

Locatie: Postjesweg 6-8

Prijs: Vrijwillige bijdrage

Tijd: 11:00-12:30

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Peggy Mental Coaching / Galerie Cultural Speech

Adres

Postjesweg 8, Amsterdam

Website

http://peggymentalcoaching.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrijwillige Bijdrage, Kaarten Bestellen via communicatie@peggymentalcoaching.nl

Meer informatie

Mijn galerie is 80m2. Het is dus ten alle tijden mogelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren. Om deze reden is er wel maar plek voor 8 mensen per ochtend, aanmelding is hierom noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar communicatie@peggymentalcoaching.nl