Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: The Devil Museum

thedevilmuseumfacebookevent.jpg

Tentoonstelling: The Devil Museum

21 augustus 2020 - 30 augustus 2020

Inhoud

Jacob Dwyer: The Devil Museum

Opening: 21 august *Het werk speelt om 19.00 en om 21.00 arriveer op tijd
Tentoonstelling: 21st - 30 august.
Open: Zaterdag 18.00 en op Zondag om 15.00, The Devil Museum duurt 1 uur en wordt 1x per dag vertoond.

Jacob Dwyer presenteert zijn nieuwe audiodrama, The Devil Museum, in de vorm van een audiodagboek. Door een combinatie van veldopnames en muzikale composities, worden wij meegenomen door Jacob terwijl hij probeert alle drieduizend duivel sculpturen van het museum op te nemen.

Jacob Dwyer is een kunstenaar en schrijver uit Londen (VK), gevestigd in Amsterdam. Zijn werk draait om persoonlijke ontmoetingen die evenzeer kunnen worden gezien als fabels. Hij positioneert zichzelf als buitenstaander en de video / audio vertrouwt op een reeks surrealistische observaties, commentaren en bekentenissen. Hij studeerde Experimental Film aan de universiteit van Kingston en voltooide een residentie bij De Ateliers (Amsterdam).

------------------------

Elk seizoen richt Corridor Project Space zich op één hoofdthema dat wordt verkend via een reeks tentoonstellingen. Frozen Time probeert onze huidige maatschappelijke obsessie met tijd te verkennen. Uitgenodigde kunstenaars benaderen het thema vanuit verschillende invalshoeken en praktijken, waardoor we gaan nadenken over solidariteit, economie en grenzen gevormd door de tijd. Corridor Project Space wordt ondersteund door Gemeente Amsterdam.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Corridor Project Space

Adres

Veemkade 574, Amsterdam

Website

http://www.corridorprojectspace.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0