Pad tot huidige pagina

ARTI 2.020 - Zomersalon

2020fbzomdersalonnieuw.jpg

ARTI 2.020 - Zomersalon

7 september 2020 - 7 oktober 2020

Inhoud

Wees welkom in hartje Amsterdam voor de tentoonstelling ARTI 2.020.

ARTI 2.020 is de derde zomerssalon in de sociëteit van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae. Voor de tentoonstelling hebben kunstenaarsleden van Arti zich laten inspireren door de titel ARTI 2.020, een verwijzing naar een volgend niveau; de vrijheid om nieuwe visies te tonen, met perspectief naar andere en betere tijden. De cijfers nul twintig refereren natuurlijk aan Amsterdam, een eigenzinnige stad die voor vele culturen een podium biedt. De geëxposeerde werken hebben een prettig formaat én zijn te koop. Een extra ‘zomerse’ reden de prachtige door H.P. Berlage ontworpen sociëteit eens te komen bezoeken. Voor ‘n drankje, lunch én de kunst. Gedurende de tentoonstelling zal er dagelijks een van de deelnemende kunstenaars aanwezig zijn, om bezoekers te informeren en desgewenst rond te leiden. De ARTI 2.020 zomersalon zal zich als cultureel evenement extra profileren middels een MUPI* Poster campagne in Amsterdam, rond augustus/september.

Het streven is om met die Mupi* campagne een breed publiek te bereiken en daarmee
juist ook vanuit de wijken nieuwe publieksgroepen aan te trekken. (*Mupi= `Mobilier Urbain à Publicité Illuminé, straatmeubilair in de vorm van een verlichte reclamezuil).

Organisatie: kunstenaarsleden Friso Witteveen, Harald Schole en tentoonstellingscoördinator Marjo Boeijen.
Met dank aan: alle kunstenaarsleden, de Gemeente Amsterdam
Drukwerk MUPI Poster EPS Amsterdam

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Arti et Amicitiae

Adres

Rokin 112 Rokin, 112 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.arti.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis