Pad tot huidige pagina

Concert: Adam Lambert

adamlambert.jpg

Concert: Adam Lambert

3 september 2020, 20.00 uur

Inhoud

Adam Lambert staat op 3 september in AFAS Live

Adam Lambert geeft op donderdag 3 september een concert in AFAS Live. Zijn Europese tour staat in het teken van het nieuwe album ‘Velvet’ dat vrijdag 20 maart uitkomt. De kaartverkoop van dit concert start vrijdag 14 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Internationale superster Adam Lambert is terug met een solo tour en een nieuw album. Op 4 februari verschijnt zijn nieuwste single 'Roses', de opvolger van de single ‘Superpower’ van het laatste album ‘Velvet: Side A’. Het nummer is een samenwerking met Nile Rodgers, geproduceerd door Fred Ball en geschreven door Adam Lambert, Fred Ball en Kes Kross.

Met ‘The Velvet Tour’ reist Adam langs diverse steden in Europa waaronder Manchester, waar hij op het Pride festival speelt voordat hij 1 september in de Wembley Arena in Londen speelt. De tour eindigt op 12 september in Helsinki.

Voorafgaand aan zijn solo tour begint Adam deze zomer samen met Queen aan de Europese reeks concerten van The Rhapsody Tour (Queen + Adam Lambert). Het Europese deel van The Rhapsody Tour gaat 24 mei van start in Italië, waarna het langs Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk (inclusief 10 shows in de O2 in Londen) reist en eindigt op 8 juli in Spanje.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/adam-lambert

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit-en staanplaatsen € 40,32

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.