Pad tot huidige pagina

Concert: Foals

foals.jpg

Concert: Foals

10 september 2020

Inhoud

Foals komt op 10 september naar AFAS Live

Op dinsdag 10 september geeft de Britse indierock band Foals een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van de nieuwe albums Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1 & 2 die beide dit jaar uitkwamen. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 8 november om 10.00 uur via Ticketmaster.

Dit jaar bracht Foals maar liefst twee albums uit, getiteld Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1 & Part 2. Beide platen staan symbool voor de reis die de band tot nu toe heeft afgelegd en die heeft geleid tot het meest succesvolle tijdperk in hun carrière. Part 1 werd in maart dit jaar uitgebracht, debuteerde op de nummer twee positie van de officiële Britse albumcharts en ontving onder meer vijf sterren recensies van NME en The Independent. Daarnaast haalde de plaat het tot de shortlist voor de prestigieuze Mercury Prize en won een Q Award in de categorie Best Album. Op 18 oktober verscheen Part 2 waarmee de band hun allereerste nummer 1 album in de Britse hitlijsten scoorde.

Op 15 november 2019 verscheen op Amazon Prime Video de documentaire Rip Up The Road: Een concertfilm waarvoor de band 12 maanden lang is gevolgd tijdens hun eerdere tournee.

De band uit Oxford werd opgericht in 2005 en bestaat uit zanger en gitarist Yannis Philippakis, drummer Jack Bevan, gitarist Jimmy Smith en toetsenist Edwin Congreave. Ze staan bekend om hun energieke live shows die bol staan van de overdonderende indierock. Eerder dit jaar gaven ze nog een concert in een razendsnel uitverkocht Paradiso en stonden ze op het hoofdpodium van Down The Rabbit Hole.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/foals

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit-en staanplaatsen€ 39,20

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.