Pad tot huidige pagina

Literatuur voor senioren

Literatuur voor senioren

unnamed.jpg

Inhoud

Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij het Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen. De colleges worden één maal per week gegeven door getrainde vrijwilligers/studenten, in combinatie met excursies. In oktober staat internationale literatuur op de agenda.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Ouderen

Data

30 september 2020 t/m 14 oktober 2020, 11.00 - 12.30 uur
7 oktober 2020 t/m 21 oktober 2020, 11.00 - 12.30 uur
14 oktober 2020 t/m 28 oktober 2020, 11.00 - 12.30 uur

Naam locatie

Openbare Bibliotheek

Adres

Javaplein 2, Amsterdam

Website

http://www.vitaleouderenraad.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

kosteloos

Meer informatie

In 2016 voerde de Vitale Ouderenraad een succesvolle pilots uit van het Levenskunst Academie. Met de uitvoering van deze pilots heeft de Vitale Ouderenraad ook bewezen in staat te zijn tot verandering en innovatie. De volgende stap bestaat uit het brengen van continuïteit en duurzaamheid in het concept Levenskunst Academie zodat meer ouderen over een langere periode er profijt van kunnen hebben. Dit proces wil de Vitale Ouderenraad ingaan als een lerende organisatie, die open staat voor innovatie en verandering. Kenmerkend voor de aanpak van de Vitale Ouderenraad is de betrokkenheid van de ouderen zelf evenals de inzet van meertalige vrijwilligers/studenten.