Pad tot huidige pagina

Lunchconcert: Michela Zanoni, harp

michelazanoni.jpg

Lunchconcert: Michela Zanoni, harp

18 september 2020, 13.30 - 14.00 uur

Inhoud

André Caplet - Deux divertissements; Benjamin Britten - Suite for Harp

Harpiste Michela Zanoni (Genua) is een veelzijdige solist, kamer- en orkestmusicus. Ze studeerde cum laude af aan het Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance in Londen en studeert nu bij Erika Waardenburg in de masteropleiding van het Conservatorium van Amsterdam.
Michela heeft verschillende beurzen gewonnen en prijzen in de wacht gesleept op prestigieuze concoursen. Van 2017 tot 2019 was ze eerste harpiste in het Young Musicians Symphony Orchestra en in 2016 toerde ze met het Mediterranean Youth Orchestra. Ze heeft opgetreden in prestigieuze concertzalen, waaronder Cadogan Hall in Londen, Palais des Congrès en het Grand Théâtre de Provence in Marseille.
Als solist en kamermusicus heeft ze concerten gegeven in St Martin-in-the-Fields, de Royal Festival Hall in Londen en in het Farmleigh House in Dublin ter gelegenheid van het staatsbezoek van prins Albert II van Monaco aan Ierland.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Embassy of the Free Mind

Adres

Keizersgracht 123, Amsterdam

Website

https://embassyofthefreemind.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 12,50; studenten € 8,50; gratis met Museumkaart, Stadspas Amsterdam of ICOM-kaart. Reserveren: https://embassyofthefreemind.com/nl/museum/opl/evenementen