Pad tot huidige pagina

Record & CD Fair Amsterdam

rai-2020-09-1360x768.jpg

Record & CD Fair Amsterdam

19 september 2020, 9.00 - 17.30 uur

Inhoud

Het tweejaarlijkse evenement voor muziekliefhebbers! Platenbeurs met vinyl platen, cd’s en pop memorabilia voor liefhebbers, deejays en verzamelaars van het "zwarte goud". Natuurlijk Covid-19 proof, daardoor zijn toegangskaarten alleen verkrijgbaar via online voorverkoop.

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

RAI Amsterdam

Adres

Europaplein 24, Amsterdam

Website

https://www.recordplanet.nl/recordfair-rai-amsterdam.html

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 8,00 incl. servicekosten via https://recordplanet.eventgoose.com

Meer informatie

Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia.
De beurs in RAI Amsterdam staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Diamond Lounge en de Europa Foyer 1 en 2: mooi ingerichte zalen met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de tienduizenden platen en cd’s in alle prijsklassen en muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop. Kaarten zijn online te koop via https://recordplanet.eventgoose.com .