Pad tot huidige pagina

Optreden: The Three Degrees / Q-Factory Amsterdam

5de68ac9aa932.jpg

Optreden: The Three Degrees / Q-Factory Amsterdam

18 september 2020, 19.00 - 22.00 uur

Inhoud

Prachtige glitterjurken, soulvolle stemmen en fenomenale live-shows;The Three Degrees natuurlijk! Met hun onbetwiste schoonheid, vocale hoogstandjes en wervelende choreografie staan de drie souldiva’s op vrijdag 18 september in Q-Factory.

De drie dames in originele bezetting touren onophoudelijk al meer dan 30 jaar lang en nog steeds zetten ze prachtige live-shows neer. De naam The Three Degrees is onlosmakelijk verbonden met een waslijst aan megahits. Nummers als 'Dirty Ol' Man', 'When Will I See You Again' en 'Take Good Care of Yourself' veroverden in de jaren '70 de hitlijsten. Maar liefst twaalf singles van The Three Degrees bereikten de Nederlandse Top 40; 'Dirty Ol' Man' stond zelfs drie weken lang op nummer 1.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Q-Factory

Adres

Atlantisplein 1 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://q-factory-amsterdam.nl/artikel/the-three-degrees-soul

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€35,- incl. €4,- service- en betalingskosten

Meer informatie

Dr Justice & The Smooth Operators maakt een unieke mix van funk, disco, rock, electro en pop. Op deze avond verzorgen ze het voorprogramma van The Three Degrees. De missie van deze sexy discofunk bende is de aarde van de ondergang te redden met groovy moshpits en dansbare tracks. Klaar voor een feestje?
*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.