Pad tot huidige pagina

Concert: Snelle

snelle.jpg

Concert: Snelle

15 oktober 2020, 20.00 uur

Inhoud

Rapper Snelle staat op 15, 16 &17 oktober in AFAS Live

De shows van Snelle in AFAS Live op 16 en 17 oktober 2020 zijn uitverkocht. Er is een allerlaatste AFAS Live show toegevoegd op 15 oktober 2020! De kaartverkoop is gelijk gestart.

Lars Bos, beter bekend als Snelle, kondigde zijn grootste soloconcerten tot nu toe aan.

2019 is onmiskenbaar het jaar van Snelle. Op 24 oktober dit jaar verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, die binnen één dag de gouden status behaalde en inmiddels al meer dan 126 miljoen keer is gestreamd. Op het album staan onder andere de hits ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’ een samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank. Beide nummers stonden op #2 en #3 in de Nederlandse Top 40 waarmee Snelle de eerste Nederlandse artiest is die ooit met twee nummers tegelijk in de top 3 stond en zich hiermee in een rijtje artiesten mag scharen als Justin Bieber en Ed Sheeran. Daarnaast won hij in oktober ook de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij maar liefst drie Edison nominaties.

Snelle, die afgelopen zaterdag zijn uitverkochte ‘24/7 tour’ afrondde in de Melkweg, geeft aan dat hij klaar is voor het grote werk: ‘Het was geweldig om te kunnen touren door heel Nederland. We stonden in bomvolle zalen met fans die allemaal mijn nieuwe muziek mee konden zingen. Fantastisch! Ik kan niet wachten om in oktober in AFAS Live te staan.’

De successen van een van de populairste muzikanten van dit moment smaken naar meer en dus is een soloconcert in AFAS een logisch vervolg. De rapper zal, onder begeleiding van zijn eigen ‘Lieve Jongens Band’ een compleet nieuwe show neerzetten. Zijn muzikaliteit zal gecombineerd worden met een indrukwekkende productie vol verrassingen. ‘Ik ga iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Een soloconcert in de AFAS Live met volledige band en ik kan alvast beloven tegen die tijd ook weer veel nieuwe muziek te hebben om live te kunnen performen. Ik kan niet wachten, het wordt een groot spektakel!’ aldus Snelle.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/snelle-1-1

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Golden Circle€ 59,50
Vrije zit- en staanplaats€ 32,50

Meer informatie

Deze ticketprijs is exclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via www.eventbrite.nl of telefonisch via 0800 0225308.