Pad tot huidige pagina

Laat de planeet praten - Earth Speakr op Warming Up festival

mother-and-daughters-using-earth-speakr-app-photo-lars-borges.jpg

Laat de planeet praten - Earth Speakr op Warming Up festival

12 oktober 2020 - 22 oktober 2020

Inhoud

Maak jij je ook wel eens zorgen over het klimaat maar ben je bang dat jouw stem niet gehoord wordt? Dat heeft iedereen wel eens, maar de studio van de wereldberoemde kunstenaar Olafur Eliasson heeft een oplossing. Met de app Earth Speakr kun je je jouw oplossing voor een beter klimaat inspreken en daarna laten zeggen door wat jij uitkiest: bijvoorbeeld een tomaat, een bloem of boom of de zee. Ook kun je in de app andere berichten horen van kinderen uit heel de wereld. Kom langs aan de Voorkant van de Tolhuistuin en laat je horen! Dit project presenteren we in samenwerking met Cinekid.

Warming Up Festival presenteert tien dagen op rij een spannend programma met live performances, podcasts, installaties, workshops, expo’s, discussies en theater. We gaan in gesprek met kunstenaars, politici, journalisten en ondernemers.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Tolhuistuin

Adres

Tolhuisweg 3, Amsterdam

Website

https://tolhuistuin.nl/evenementen/expositie-warming-up-1

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis entree en deelname

Meer informatie

EarthSpeakr - Olafur Eliasson op de Expositie Warming Up #1 in de Tolhuistuin

Locatie: De Voorkant | 12:00 - 17:00 | 18:00 - 20:00