Pad tot huidige pagina

Live / Human Conditions - Dance Connects Company

Live / Human Conditions - Dance Connects Company

live-humanconditionsnieuwsbriefbeeld2.jpg

16 oktober 2020 - 18 oktober 2020

Inhoud

In een gevangen wereld die een kakofonie is geworden van meningen, ideeën, opvattingen, routines, die in toenemende mate vast lijkt te zitten, nodigt Dance Connects Company je uit om deel te nemen aan een performance waarin hedendaagse waarnemingen van binnenuit ervaren worden. Een onderzoek naar de structuren in onze samenleving en de staat van de mens in tijden van afstand. Waar komen we elkaar nog tegen? En hoeveel ruimte gunnen we elkaar?

LIVE / HUMAN CONDITIONS is de nieuwe performance van het all-ages dansgezelschap Dance Connects Company, die wordt getoond van 16 t/m 18 oktober 2020 op het Hembrugterrein en in het Museum of Humanity in Zaandam.

Dance Connects Company biedt een ervaring van moderne dans die recht doet aan de essentie ervan en laat zien dat die essentie niets te maken heeft met leeftijd, ervaring of achtergrond.

LIVE / HUMAN CONDITIONS is tot stand gekomen door een samenwerking met ICK Dans Amsterdam en is een publieke belevenis van pure bewegingsprocessen van een zeer diverse groep mensen, waarin er ruimte en bewegingsvrijheid is voor de kijker om een eigen verhaal te creëren en standpunten te onderzoeken.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Museum of Humanity

Adres

Ketelhuis 10, Amsterdam

Website

https://www.danceconnectscompany.nl/live

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://www.danceconnectscompany.nl/ticketshop

Meer informatie

Per performance zijn er 20 bezoekers welkom. De performance zal plaatsvinden op een locatie waar voldoende ruimte is om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Het dansgezelschap volgt de richtlijnen van RIVM, waarin contact tussen dansers is toegestaan.

Tickets zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop op www.danceconnectscompany.nl

LIVE / HUMAN CONDITIONS
Vrijdag 16 oktober / Première / 19.30 tot 20.45 uur
Zaterdag 17 oktober / Voorstelling 1 / 13.30 tot 14.45 uur
Zaterdag 17 oktober / Voorstelling 2 / 16.00 tot 17.15 uur
Zondag 18 oktober / Voorstelling 3 / 13.30 tot 14.45 uur
Zondag 18 oktober / Voorstelling 4 / 16.00 tot 17.15 uur

LET OP: We verzamelen eerst bij Veerpont Zaandam - bushalte Hemkade - de performance zal plaatsvinden in het Museum of Humanity op het Hembrugterrein.