Pad tot huidige pagina

Verrassend Amsterdam Noord: Langs IJ-oevers en op pontveren

Verrassend Amsterdam Noord: Langs IJ-oevers en op pontveren

pont.jpg

24 oktober 2020 - 25 oktober 2020

Inhoud

Deze bijzondere editie van verrassend Amsterdam Noord langs de IJ-oevers doet maar liefst 6 pontveerverbindingen aan. Loopt u de kortere afstanden dan vaart u twee maal met een pontveer over. De wandelaars die de langere afstanden lopen gaan zelfs zes keer met verschillende ponten over. Tijdens het wandelen kunt u genieten van prachtige vergezichten over het IJ en vele verrassende plekjes in Noord. Een van die verrassende plekken is het ruige onontgonnen gebied rondom de Noorder IJ plas waar de 25 km route doorheen gaat.
Alle veerponten zijn gratis. Het is wel verplicht om op de ponten een mondkapje te dragen. Mondkapjes zijn eventueel bij de start verkrijgbaar (tegen betaling).
In verband met de coronamaatregelen dienen alle deelnemers zich vooraf per e-mail via info@wandelcomitebuiksloot.nl aan te melden. Met vermelding van naam, dag, afstand en wel of geen herinneringsmedaille. U ontvangt van ons een bevestiging.
Afstanden starttijden. 25 km: 9.00-10.00 uur - 17 km:10.00-11.00 uur - 10 en 7 km: 11.00-13.00 uur
U krijgt een tijdslot toegewezen, waar u zich aan moet houden.
Startbureau: open van 8.45 – 17.00 uur . Startplaats: Let op!!!. I.v.m. de corona maatregelen deze keer bij Krijtmolen d'Admiraal, Noordhollandschkanaaldijk 21, 1034 ZL Amsterdam. Er is bij de molen geen parkeer- gelegenheid, maar U kunt de auto gratis parkeren bij Sportpark Buiksloterbanne, Baron de Coubertinlaan 6, 1034 ZK Amsterdam. Dat is 5 minuten lopen van de molen. Vanaf de parkeerplaats rechtsaf Spyridon Louisweg. Einde rechtsaf Jan Thomeepad. Einde rechtsaf Noordhollandschkanaaldijk.

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Krijtmolen d'Admiraal

Adres

Noordhollandschkanaaldijk 21, Amsterdam

Website

http://www.wandelcomitebuiksloot.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 4, = , voor leden erkende wandelbond € 3, = , medaille € 1, =

Meer informatie

organisatie: Wandelcomite Buiksloot