Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Who Owns the Truth?

power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-2-min.jpg

Tentoonstelling: Who Owns the Truth?

3 oktober 2020 - 3 november 2020

Inhoud

Artivistische tentoonstelling voor de (zelf)kritische burger. Kunstenaar CSAR heeft van de ruimte een bizarre, vervreemdende ervaring gemaakt. Zijn absurdistische objecten, vergezeld van satirische teksten van Jeroen Teitler, stralen een bijna perverse vrolijkheid uit. De rode draad in het geheel is de vraag: who owns the truth? Deze tentoonstelling is te zien bij Power of Art House in Amsterdam.

Kunstobjecten van CSAR vertolken op satirische wijze de meganismen die ons wereldbeeld vertroebelen. Zoals de misleidende en opportunistische communicatie van grote bedrijven en commerciële merken, de vaak eenzijdige en/of sensatiebeluste berichtgeving van media, en de manipulatieve propaganda van politici. Tegelijkertijd wordt ook aan de bezoeker een kritische spiegel voorgehouden: wat is onze eigen rol en verantwoordelijkheid in dit geheel?

Alle kunstobjecten in de ruimte zijn te koop. Van tafelkleden, servies en champagneglazen tot en met het klassieke bad gevuld met één miljoen dollar. Met de aankoop van deze producten steunt men het werk van het Power of Art House.

Openingstijden:
Elke vrijdag en zaterdag, 13:00-17:00

Categorie

Tentoonstelling

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Power of Art House

Adres

Entrepotdok 26, Amsterdam

Website

https://www.power-of-art.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis/donatie

Meer informatie

Afbeelding van: Alphons Nieuwenhuis