Pad tot huidige pagina

1,5 Meter Sessies presenteert: DOLLY BELLEFLEUR

dobe-rozeplaneet-a5-web.jpg

1,5 Meter Sessies presenteert: DOLLY BELLEFLEUR

27 november 2020, 19.30 - 20.30 uur

Inhoud

DOLLY BELLEFLEUR: Dubbel & Dwars

Vrij 27 nov 19.30

De intieme en huiselijke sfeer van de Nieuwe KHL voert Dolly Bellefleur terug naar het knusse Anthony Theater waar zij debuteerde. Inmiddels trekt Dolly drie decennia als Frau Antje van het Verkeerde Kantje door ons kikkerlandje.
In de jubileumshow Dubbel & Dwars vraagt Dolly zich af wat haar ‘kruistocht in couture’ heeft opgeleverd. Samen met haar vaste klaviervirtuoos Kees van Zantwijk trakteert deze beauty with brains je op gouwe ouwe en fonkelnieuwe songs. Roze strijdliederen, ondeugende smartlappen en literaire luisterliedjes passeren in rap tempo de revue. Maar aangezien Dolly bekend staat om haar hilarische improvisaties, weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren…

Het optreden in de Nieuwe KHL is een uniek voorproefje van de gelijknamige jubileumshow die La Bellefleur op 4 december met zeskoppige band zal opvoeren in het DeLaMar Theater. Iedereen is van harte welkom! Want zoals Dolly altijd zegt: Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? We are family!

KIJK EN LUISTER HIER: https://www.youtube.com/watch?v=FPg0DR3JrKw

KAARTEN VIA: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Oostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Toegangsprijs en kaarten bestellen

20,00 (incl. hapje en welkomstdrankje)
45,00 (incl. hapje, welkomstdrankje en twee gangen diner)