Pad tot huidige pagina

Stage- en Startersmarkt 2020

Stage- en Startersmarkt 2020

27 november 2020, 10.00 - 16.00 uur

Inhoud

De Stage- en Startersmarkt is een stagemarkt / banenmarkt voor starters waar studenten uit de regio groot Amsterdam en omstreken in contact komen met werkgevers en intermediairs. Tijdens het evenement kun je in gesprek gaan met diverse interessante bedrijven met vacatures en stageplekken in jouw regio.

Er zijn stages en vacatures in diverse sectoren en op alle niveaus. Bekijk de pagina Deelnemers goed voordat je komt, zodat je jezelf optimaal kunt voorbereiden op jouw bezoek aan de beurs. Werkgevers vinden het altijd fijn om één op één contact te hebben met hun potentiële nieuwe stagiair/werknemer. Zorg dus dat je je beste beentje voor zet en laat zien dat jij de moeite waard bent om mee in gesprek te gaan. Bereid je goed voor en neem je CV mee, ook digitaal.

Naast werkgevers staan er op de Stage- en Startersmarkt doorgaans ook opleiders en begeleiders die mensen verder kunnen helpen in de goede richting. Kom dus zeker even langs in de Johan Cruijff ArenA, de toegang is sowieso gratis!

Categorie

Maatschappij, politiek en debat

Doelgroep

Jongeren

Naam locatie

Johan Cruijff ArenA

Adres

ArenA Boulevard 1, Amsterdam

Website

www.careerxperience.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Toegang gratis