Pad tot huidige pagina

Status Quo

statusquo.jpg

Status Quo

25 november 2020, 20.00 uur

Inhoud

Status Quo komt op 25 november 2020 naar AFAS Live

Op woensdag 25 november 2020 komt de Britse rockband Status Quo naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van de Backbone Tour 2020. Naast hun vele klassiekers zal de band ook werk spelen van hun nieuwste album Backbone. De kaartverkoop start vrijdag 20 september om 12:00 uur via Ticketmaster.

De Britse rockers van Status Quo komen terug naar het vaste land van Europa met hun Backbone Tour 2020. De tour staat in het teken van het nieuw verschenen album Backbone. De show bevat naast nieuw materiaal uiteraard ook al de klassiekers. Fans kunnen dus een onvervalste Quo Show verwachten.

Francis Rossi over de tour: “The ‘Backbone’ album got such a great reception, people really understand what we are trying to do and the fans have really supported it. We can’t wait to get out there in 2020 on a proper Status Quo tour and play all the classics, plus some of these new songs for the first time.”

Backbone kwam in de UK binnen op nummer zes in de hitlijsten. Dat is de hoogste notering voor de band sinds 1982. Hiermee laat de band zien nog steeds één van de grootste Britse rockbands aller tijden te zijn.

Francis Rossi over Backbone: “The pressure was on: this set of new songs had to be strong enough to take their place in that amazing catalogue of Quo classics. With songs like ‘Liberty Lane’ and ‘Backbone’ already road tested at massive shows in Hyde Park and on the Lynryd Skynryd tour, there’s no doubt that the new material stands up! We can’t wait to get back on the road.”

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vanaf € 61,60

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.