Pad tot huidige pagina

Concert: Chef'Special

chefspecial.jpg

Concert: Chef'Special

4 december 2020, 20.00 uur

Inhoud

Chef’Special staat op vrijdag 4 december in AFAS Live!

Het optreden staat naast de bekende tracks van de band in het teken van het nieuwe album ‘Unfold’ dat volgende week uitkomt. De kaartverkoop start maandag 2 maart om 10:00 uur via chefspeciallive.nl

Op dit moment heeft Chef’Special de track ‘Trouble’ uit, de eerste single van het nieuwe album ‘Unfold’ welke vrijdag 6 maart uitkomt. In maart speelt de band uitverkochte shows in Utrecht, Tilburg en Groningen. “We zijn dankbaar en verrast dat de shows in maart zo snel waren uitverkocht. Dit album en deze shows voelen als een nieuw begin. We kijken er dan ook onwijs naar uit in december naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven te komen en ons nieuwe album ‘Unfold’ te spelen.”, aldus zanger Joshua Nolet.

In Nederland brak Chef’Special door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album ‘Passing Through’. Voor het album ‘Amigo’ ontving de band een Edison en scoorde de band hits als ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Try Again’. De Haarlemse band gaf eerder uitverkochte concerten in de AFAS Live, Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Afas Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/chefspecial

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit-en staanplaatsen€ 39,95

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via www.chefspeciallive.nl