Pad tot huidige pagina

1,5 Meter Sessies presenteert: MADELIJNE KOOL

1,5 Meter Sessies presenteert: MADELIJNE KOOL

madelijne_kool_bymartbw_hr_img_2454.jpeg

6 december 2020, 16.30 - 17.30 uur

Inhoud

MADELIJNE KOOL: ‘We moeten ergens beginnen’

Zon 6 dec 16.30

Kool begint altijd goed maar is geen afmaker. Beginnen is nou eenmaal meer inspirerend dan eindigen en Kool heeft nog wel duizend ideeën. Daar heeft ze haast mee: één derde van haar leven zit erop, vier dochters fietsen zonder zijwieltjes, het lichaam haakt af en de hormonen gieren door het huis. Daar komt bij: de ene helft van de wereld staat in brand en de andere helft heeft corona.
In ‘We Moeten Ergens Beginnen’ gaat Kool aan de slag met een instapcursus circulaire economie, papieren selfies, een digitale detox en een flinke dosis zelfreflectie. Daarbij spaart ze zichzelf en de wereld om haar heen niet.

Ooit maakte Madelijne Kool ‘van beginnen’ haar werk als conceptmaker in de reclame. Als succesvolle reclamemaker (met drie gewonnen Effies en een lease auto) stapte ze in 2014 het cabaretpodium op als zijinstromer.
Madelijne won afgelopen jaar de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival. Ze is een vaste schrijver van het actuele slotlied bij de Open BAC en verzorgt maatwerk voorstellingen voor bedrijven. Na de voorstellingen Kool aan de Gang, Wake Up Kool en de HahaHandleiding Fijne Feestdagen… is ‘We Moeten Ergens Beginnen’ haar vierde avondvullende cabaretprogramma. Een programma over kwetsbaarheid, veerkracht en het risico om in de orkestbak te storten.

Tekst: Madelijne Kool / Muziek: Nicolaas Duin / Regie: Wilhelmer van Efferink.

KIJK EN LUISTER HIER: https://www.youtube.com/watch?v=Tgw-vB47D1I

KAARTEN VIA: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Oostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Toegangsprijs en kaarten bestellen

20,00 (incl. hapje en welkomstdrankje)
45,00 (incl. hapje, welkomstdrankje en twee gangen diner)