Pad tot huidige pagina

Robbie en Roef (4+) - 2-aterproducties

afbeeldingrobbieroefhi-resmylofreeman.jpg

Robbie en Roef (4+) - 2-aterproducties

6 december 2020, 15.00 - 15.40 uur

Inhoud

Robbie en Roef zijn een tweeling. Mensen met oude ogen zien dat meestal niet zo goed, maar voor de tweeling is hier geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? Op hun nieuwe avontuur trotseren ze samen voor het eerst gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het superbloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen.

Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan je neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken.

De voorstelling Robbie & Roef is gebaseerd op het nieuwe boek van de populaire prentenboekenmaakster Mylo Freeman. De voorstelling wordt geregisseerd door Urias Boerleider en geschreven door Ayden Carlo.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Plein Theater

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://www.plein-theater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://tickets.plein-theater.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=31088