Pad tot huidige pagina

Voorstelling: Lampje Lampje (3+) - Wiersma&Smeets

lampje_lampje.jpg

Voorstelling: Lampje Lampje (3+) - Wiersma&Smeets

17 januari 2021, 14.00 - 16.25 uur

Inhoud

Het kunstenaarsduo Bram Wiersma en Moniek Smeets maakt samen al twintig jaar beeldende voorstellingen en installaties. Of het nu oude rommel is of high tech apparaten, bij deze meesterknutselaars komt echt álles van pas om een verhaal te vertellen. In hun laboratoriumtheater is alles door Wiersma&Smeets zelf gemaakt en ze staan ook zelf op de speelvloer. Het resultaat is een mengsel van eenvoud en complexiteit.

Uitgangspunt van de voorstellingen is vaak projectie van licht- en schaduwbeelden en ook worden live verschillende vormen van lichtanimatie gemixt. Je bent erbij dat de projectie op doek gemaakt wordt en het merkwaardige is dat het daardoor alleen maar magischer wordt.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Plein Theater

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://www.plein-theater.nl/agenda/10359/lampje-lampje-3-wiersmasmeets

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://tickets.plein-theater.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=31307

Meer informatie

Deze voorstelling speelt op 17 januari twee keer. De eerste is van 14:00 tot 14:25 en de tweede is van 16:00 tot 16:25.