Pad tot huidige pagina

Voorstelling: De Liedjestovenaar met de Magie van Marokko

liedjestovenaar_de_magie_van_marokko__scalemaxwidthwze1mdbd_compressedw10.jpg

Voorstelling: De Liedjestovenaar met de Magie van Marokko

21 februari 2021, 11.00 - 11.50 uur

Inhoud

Naomi noemt zich de liedjestovenaar, en dat klopt helemaal! Ze weet met haar medespelers een andere wereld tot leven te brengen. Vandaag gaat de reis naar het Djemaa el-Fna plein in Marokko: een plein met kleurige kraampjes, klimmende aapjes, henna op handen, sissende slangen,mannen op sandalen, oude verhalen, daar kijk je je ogen uit….

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Buiksloterkerk

Adres

Buiksloterkerkpad 10 Amsterdam-Noord, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://buiksloterkerk.nl/agenda/de-liedjestovenaar-met-de-magie-van-marokko-4/

Meer informatie

Naomi Inez ontdekte als kind op een piano spelenderwijs de magie van muziek. Ook de beeldende kunst boeide haar en na de middelbare school ging ze naar de Rietveld Academie. Maar het werd uiteindelijk toch de muziek. Ze schrijft liedjes voor kinderen in allerlei stijlen en ritmes en treedt op in het gehele land als ‘de liedsjestovenaar’ . Daarnaast geeft ze via de Aslan Muziekschool muziekles op scholen in Amsterdam.

Naomi noemt zich de liedjestovenaar, en dat klopt helemaal! Ze weet met haar medespelers een andere wereld tot leven te brengen. Vandaag gaat de reis naar het Djemaa el-Fna plein in Marokko: een plein met kleurige kraampjes, klimmende aapjes, henna op handen, sissende slangen,mannen op sandalen, oude verhalen, daar kijk je je ogen uit….

Op het plein zit een oude verhalenvertelller, Okacha Chichaoua. Hij vertelt hoe hij als jonge man zijn grote liefde, Zina, uit het oog verloor en overal zocht naar dat beeldschone meisje. Hij neemt ons mee op reis door het Atlasgebergte, naar de Sahara woesti