Pad tot huidige pagina

Louis Vinkloop

atosbaanwebsite.jpg

Louis Vinkloop

6 maart 2021 - 14 maart 2021

Inhoud

Loop tussen 6 en 14 maart mee met de Louis Vinkloop, de jaarlijkse hardloopwedstrijd van atletiekvereniging ATOS. Dit jaar lopen de deelnemers de route ‘virtueel’ in hun eigen omgeving. Door het coronavirus is de gezellige hardloopwedstrijd met honderden deelnemers door Nieuwendam en Zunderdorp nu helaas niet mogelijk. ATOS biedt alle liefhebbers nu toch een alternatief.
Bij de virtuele loop kies je je eigen parcours. Je kunt meedoen met 5 en 10 kilometer. De gelopen tijd registreer met een sporthorloge of een hardloop-app op je telefoon. Als je gelopen hebt upload je je tijd in het eindklassement.
Loop je de 10 kilometer dan komt je tijd ook in het klassement van Rondje Mokum 2021. Rondje Mokum is een jaarlijks terugkerende serie hardloopwedstrijden van de Amsterdamse hardloopverenigingen.
Inschrijven
Inschrijven kan op de website www.louisvinkloop.nl. Daar staan ook de routes die we onder normale omstandigheden hadden gelopen. Voor het echte gevoel kun je die natuurlijk op eigen gelegenheid lopen.
Deel je tijd of een selfie op Facebook, Twitter of Instagram. Je kunt ook een foto sturen op organisatie@louisvinkloop.nl. De leukste selfie bij de gloednieuwe ATOS atletiekbaan aan de Buikslotermeerdijk wint een prijs.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Alle leeftijden

Website

http://www.louisvinkloop.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€3,-