Pad tot huidige pagina

Voorstelling: SSST! (2+) - Rose Stories & Studio Figur

ssst-bartgrietens-3.jpg

Voorstelling: SSST! (2+) - Rose Stories & Studio Figur

10 maart 2021, 10.00 - 12.10 uur

Inhoud

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan... HOI! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. SSST! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en... de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijnā€¦

In SSST! neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

Deze voorstelling wordt op woensdag 10 maart twee keer gespeeld. Zowel van 10:00 tot 10:40 en van 11:30 tot 12:10

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Plein Theater

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://www.plein-theater.nl/agenda/10372/ssst-2-rose-stories-studio-figur

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://tickets.plein-theater.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=31314