Pad tot huidige pagina

Music Meets

mm1a_1700x900_telstbeeld.jpg

Music Meets

10 april 2021 - 11 april 2021

Inhoud

Music Meets is het maandelijks geprogrammeerde gratis online muziekprogramma van Muziekschool Amsterdam. In ieder geval tot de zomervakantie kun je elk tweede weekend van de maand meedoen aan een breed scala van te gekke online activiteiten. Zo kun je actief deelnemen aan Zoomlessen en clinics én zijn er live(stream) optredens van docenten en gasten. Of je nu ervaring hebt op een instrument, of niet, of je 3 óf 17 jaar oud bent: met Music Meets kom je ruimschoots aan die broodnodige dosis muziekvitamines!

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Via Zoom (aanmelden op de website van Muziekschool Amsterdam)

Adres

Via Zoom -, Amsterdam

Website

https://www.muziekschoolamsterdam.nl/musicmeets

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis