Pad tot huidige pagina

Donate for a crazy date

Donate for a crazy date

097e2aa7-909a-4a3b-a19e-5d8b1e11f3e5.jpeg

15 mei 2021, 10.00 - 20.00 uur

Inhoud

Ben je niet saai, een tikkeltje gek, hou je ervan om mensen blij te maken en wil je iemand in sneltreinvaart leren kennen op een hilarische manier? Doe dan mee aan Donate for a Crazy Date op 15 mei!

Tijdens de crazy date ga je met z’n tweeën op avontuur in Amsterdam. Wij koppelen je aan iemand en nemen jullie mee op een te gekke tocht door Amsterdam. Terwijl je samen door Amsterdam een route loopt, krijg je bizarre en hilarische opdrachten, spelletjes en vragen om elkaar beter te leren kennen en samen een dag te ervaren die je nooit meer vergeet. Je kan zelf bepalen hoe crazy het wordt! Dit is voor singles, maar ook voor mensen die het gewoon inspirerend vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen! Meedoen met iemand die je (nog) beter willen leren kennen, kan ook! We sturen je voor de date een enquête om je zo goed mogelijk te matchen, maar 100% garanties kunnen we uiteraard niet geven ;)

Terwijl jij bezig bent om misschien wel de liefde van je leven of je nieuwe beste vriend te vinden, help je met je date ook een crowdfund project waarmee wij 5 sociale ondernemingen gaan helpen die in Amsterdam het verschil proberen te maken! Win-win dus! Om meer te weten over de sociale projecten die wij gaan helpen en om je op te geven, check onze website of onze crowdfundpagina: https://s4c2021.nl/ of http://bit.ly/S4C2021

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Volwassenen

Website

https://s4c2021.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

35 euro, kaarten zijn tot 5 april te bestellen via http://bit.ly/S4C2021 (kies donate for a crazy date uit de beloningen)

Meer informatie

Voor meer informatie email naar: donateforacrazydate@gmail.com