Pad tot huidige pagina

Livestream: The Simurgh Project in Paradiso

2.png

Livestream: The Simurgh Project in Paradiso

14 mei 2021, 20.00 - 22.00 uur

Inhoud

Mythische vogels, gedichten en muziek uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het zijn de inspiratiebronnen voor de muzikale verkenningstocht die u samen met de Iraans/Armeense bassist Arin Keshishi en het Marmoucha Orchestra op 14 mei gaat maken. Het Simurgh Project experimenteert en improviseert met muzikanten en zangers van verschillende culturele achtergronden. De livestream start om 20:00 uur en is voor iedereen gratis beschikbaar via de online kanalen van Marmoucha, maar een donatie is zeer welkom!

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Paradiso

Website

https://marmoucha.nl/agenda/shows/livestream-het-simurgh-project/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

De livestream is voor iedereen gratis beschikbaar via de online kanalen van Marmoucha, maar een donatie is zeer welkom!