Pad tot huidige pagina

In A Box: Dromeland kinderworkshop

inabox-voor-online2.jpg

In A Box: Dromeland kinderworkshop

19 juni 2021, 12.00 - 16.30 uur

Inhoud

Dromeland Direct is een serie workshops voor kinderen, ontworpen voor een verschillende leeftijdscategorieën.  De kinderen krijgen inspirerende input die zij vervolgens transformeren naar hun eigen denkbeeldige ruimte / kunstwerk.
Dit kunstwerk zal op zijn beurt het uitgangspunt zijn voor de volgende groep, een aaneenschakeling van verbeelding en creatie.

De eindresultaten van de workshops zullen worden gebruikt voor een voorstelling gemaakt door Mark Opfer in samenwerking met verschillende artiesten.

Om een plek voor de workshop te reserveren, stuur een e-mail naar: streetviewcollective@gmail.com
Vertel ons hoeveel kinderen er zullen komen en voor welke workshop. We sturen je een bevestigingsmail.

A 11.00 - 12.00 Visuele workshop,  5-8 jaar oud
B 13.00 - 14.30 Verhaalworkshop, 8-10 jaar oud
C 15.00 - 17.00 Workshop geluidsontwerp, 10-12 jaar oud

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Speeltuin Speelvogel / Muziekstraat

Adres

Sijsjesstraat 21 B, Amsterdam

Website

http://www.streetviewcollective.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis! Registreren via streetviewcollective@gmail.com

Meer informatie

Wat gebeurt er als jouw fantasie de vrije loop krijgt? Hoe voelt het als je die fantasie een vorm geeft? En wat zie je als je verschillende denkbeeldige werelden bij elkaar zet?
Gedurende drie zaterdagen organiseert het Streetview Collectief op verschillende locaties in Noord een workshop waarin deelnemers door middel van kunst en muziek aan de slag gaan met denkbeeldige ruimtes. Er zijn workshops voor zowel kinderen als volwassenen.
Op de zondagen verwerken drie kunstenaars uit Noord jouw ideeën in een tentoonstelling die op locatie en online te volgen is. Alle activiteiten zijn gratis.

[IN A BOX] is een project van Streetview Collective, gemaakt in samenwerking en dankzij de steun en samenwerking van De Muziekstraat, steun van Stichting steunfond BJA-COW, en locaties en partners Zithoek café, Speelvogel Playground en VerbroederIJ.