Pad tot huidige pagina

Juni in TapasTheater

fbomslag.png

Juni in TapasTheater

9 juni 2021 - 27 juni 2021

Inhoud

De slingers mogen uit de kast want we gaan 9 juni (Corona-proof) weer open! ??
.
Per avond spelen 3 voorstellingen van 20 minuten elk 3 keer in theaterzaaltjes in het souterrain, waarbij ieder gezelschap 1,5 meter afstand heeft tot elkaar en tot de artiesten. Professionele artiesten spelen hun voorstellingen, uiteenlopend van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf hoe laat je binnen wilt komen en of je twee of drie voorstellingen bezoekt.
.
In onze sfeervolle foodbar op de begane grond kan je lekker eten, bijkletsen en borrelen. Je kiest zelf of je dat voor, tussen en/of na de voorstellingen doet. Op onze wisselende kaart staan kleine gerechtjes, vers gemaakt door chef Mauricio Jansen, zoals een mediterrane geitenkaasquiche, Turkse burrito, zoete-aardappel tortilla, mini-courgette met jackfruit of tompouce van aardappelpuree en pulled pork. Drie gerechtjes zijn gelijk aan een hoofdmaaltijd en je kiest zelf of en hoeveel gerechtjes je bestelt. Toe hebben we heerlijke taartjes van Petit gâteau of ijs van Frozen Dutch.
.
Ook in onze foodbar garanderen we 1,5 meter afstand tussen de tafels.
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag openen we om 18.00 uur. Op zondag zijn we ’s middags vanaf 16.00 uur geopend en parkeer je gratis voor de deur. TapasTheater ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation Weesperplein.
www.tapastheater.nl
.
PROGRAMMA JUNI
.
ZAAL 1
Nu al een hit! | Blauwe Vinkjes
CABARET
9 t/m 12 juni
Manon Blaauw en Kevin van den Berg brengen al spelend en zingend hun visie op het huidige sociale gedrag ten tonele door middel van herkenbare karakters en typetjes. Zie ook: www.tapastheater.nl/blauwevinkjes
.
Hijsbak | Renée de Gruijl & Tobias Oelderik
CABARET
13 t/m 27 juni
Renée de Gruijl & Tobias Oelderik zijn op veler verzoek terug in TapasTheater en spelen een revuetje over de crisis van een twintiger. Vol humor en herkenbaar-heden. Oók als je al iets ouder bent. Op verzoek terug in TapasTheater. Zie ook: www.tapastheater.nl/reneetobias
.
ZAAL 2
.
Fenix | May Evans
SINGER-SONGWRITER
9 t/m 13 juni
May Evans verwerkte brieven die ze nooit verstuurde tot Nederlandstalige popsongs die onder je huid gaan zitten. Ze hoopt dat haar publiek er troost en hoop in vindt net zoals zij deed bij de creatie ervan. Zie ook: www.tapastheater.nl/mayevans
.
Afscheid & Tijgerprint | Nina van Overbruggen
MUZIEKTHEATER
16 t/m 27 juni
Nina van Overbruggen heeft een bijbaantje in een verzorgingshuis waar de unieke Amsterdamse bewoners haar muzikale inspiratie geven. Prachtige voorstelling met 'n lach en 'n traan. Zie ook: www.tapastheater.nl/nina
.
ZAAL 3
.
Amsterdams Kleinkunst Festival | halve finalisten tournee
CABARET
9 juni Farida Laan
10 juni Boban Benjamin Braspenning
11 juni Ramon Chatrer
13 juni n00b
16 juni Sanjeevani Hendriks
Zie ook www.tapastheater.nl/akf
.
Alles onder controle | Maria Kraaijkamp
MUZIKAAL CABARET
12 juni
Wij ontdekten Maria Kraaijkamp tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival 2020 en nu deelt ze à la Hans Dorrestijn - maar dan vrouw en millennial - haar gedachten bij ons in TapasTheater. Zie ook www.tapastheater.nl/maria
.
Uitvlucht | Britt Scheltens
MUZIEKTHEATER
17 t/m 27 juni
Deze muzikale troostcomedy van Britt Scheltens is een ode aan onvoorwaardelijke liefde en gebaseerd op het overlijden van haar moeder. Klinkt dramatisch, is het gelukkig niet. Regie: Sytske van der Ster. Zie ook: www.tapastheater.nl/brittscheltens
.
Voor meer info: www.tapastheater.nl
Voor tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater
.
Boy Hazes, Anne van Zantwijk, Hylke Greidanus

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TapasTheater

Adres

Andreas Bonnstraat 40 H Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.tapastheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€10 per voorstelling

Meer informatie

Ga voor tickets naar https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater