Pad tot huidige pagina

Schapenwol workshop voor kinderen (gratis)

Schapenwol workshop voor kinderen (gratis)

12 juni 2021, 13.00 - 14.45 uur

Inhoud

Op de kinderboerderij De Dierencapel aan de Bickersgracht op Bickerseiland lopen drie schaapjes rond, genaamd Veronique, Dotje en Noortje. De dames mogen binnenkort hun jasje uit doen. Er komt een professionele schapenscheerder naar de kinderboerderij toe. De afgeschoren vachten worden bewaard om kinderen te leren wat ze allemaal met wol kunnen doen, zoals spinnen, vilten, enzovoorts. Ze gaan er ook meteen mee aan de slag tijdens de ‘after shave party’. Deze educatieve ‘knutselmiddag’ vindt plaats op zaterdag 12 juni tussen 13.00-13.45 uur en een shift om 14.00-14.45 uur. Er is per shift plaats voor 8 kinderen. Vol = vol, dus geef je snel op via dedierencapel@live.nl . Deelname is geheel gratis.

DE DIERENCAPEL
Op een unieke plek in de binnenstad van Amsterdam ligt in één van de oudste buurten, aan de gracht kinderboerderij De Dierencapel. Op de stadsboerderij leven kippen, varkens, geiten, schapen, konijnen, cavia’s en een gans. Kindereducatie met oog voor dierenwelzijn is één van de doelen van de kinderboerderij, die volledig door vrijwilligers wordt gerund. De dagelijkse toegang én de georganiseerde kinderactiviteiten zijn kosteloos te bezoeken.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Kinderboerderij De Dierencapel

Adres

Bickersgracht 207, Amsterdam

Website

http://www.dedierencapel.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0