Pad tot huidige pagina

Sport: TRIAMSTERDAM

amsterdam2019-026.jpg

Sport: TRIAMSTERDAM

20 juni 2021, 7.00 - 18.00 uur

Inhoud

In 2021 vindt de 4e editie van de TRI AMSTERDAM plaats. Dit breedtesport evenement bestaat uit verschillende recreatieve triathlonseries. De deelnemers zwemmen in de Amstel, fietsen vervolgens door het Amstelland en lopen hard langs de Amstel en door het Martin Luther Kingpark, om tenslotte te finishen op de Korte Ouderkerkerdijk. Ten opzichte van de editie in 2019 zijn het zwemparcours en het loopparcours onveranderd. Het fietsparcours heeft enige aanpassingen ondergaan, voornamelijk de laatste 5 kilometer van de fietsronde.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Bella Vistapark

Adres

Bella Vistastraat 26, Amsterdam

Website

https://www.triamsterdam.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis