Pad tot huidige pagina

Yoga & Barbecue

Yoga & Barbecue

planoverview.png

26 juni 2021, 13.00 - 23.00 uur

Inhoud


Gedurende dit gratis evenement hebben wij een variatie aan activiteiten gepland zoals de voorgaande sessie op dezelfde locatie aan het Gaasperplas. Initieel rond het middag uur zal er yoga lessen worden gegeven van 1 uur per sessie. Wij hebben wederom onze yoga instructrice Mire Yoga die de Ashtanga & Hatha les zal verzorgen. Na een korte pauze zal dans instructrice Yasna het roer overnemen en een dans les verzorgen van Latin Styles van wederom 1 uur. Hierna zal de barbecue worden aangestoken waar men met eigen eten in de gelegenheid is een hapje klaar te maken. Hierna zal u met muziek kunnen genieten van socializen. Natuurlijk worden 1,5M in acht genomen evenals andere toepasbare COVID maatregelen.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Gaasperplas

Adres

Driemondweg 25, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis