Pad tot huidige pagina

Beeldenroute: ARTZUID 2021

josephklibansky_forthemostbeautifulone_2021_artzuid2021kopie.jpg

Beeldenroute: ARTZUID 2021

13 juli 2021 - 13 augustus 2021

Inhoud

De zevende editie van de tweejaarlijkse beeldenroute ARTZUID in Amsterdam-Zuid vindt plaats van donderdag 1 juli tot en met zondag 17 oktober 2021. Onder de titel Imagine staan op de lanen van Berlages Plan Zuid in Amsterdam ruim 70 kunstwerken. De 5 km lange route loopt over de Apollolaan en de Minervalaan met uitlopers naar het Museumplein, de Churchilllaan, het Stadionplein en de Zuidas. ARTZUID 2021 omvat een randprogramma met rondleidingen, artist talks, lezingen en educatief programma. De beeldenroute is 24/7 gratis toegankelijk. Begin het bezoek met een cappuccino op het terras van het Informatiepaviljoen bij Minervalaan 5 en verken alvast de route met de hier verkrijgbare routekaart en catalogus, of download de app ARTZUID met audiotour.

Categorie

Tentoonstelling

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Apollolaan-Minervalaan

Adres

Minervalaan 5, Amsterdam

Website

http://www.artzuid.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis