Pad tot huidige pagina

Dolly's LGBTEA Party

dolly_thegranddef2021.jpg

Dolly's LGBTEA Party

31 juli 2021 - 1 augustus 2021, 14.00 - 16.45 uur

Inhoud

Pride Amsterdam bestaat 25 jaar! Reden voor Dolly Bellefleur en Sofitel Legend The Grand Amsterdam om extra feestelijk uit te pakken. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar zwaait Dolly Bellefleur weer als 'Frau Antje van het Verkeerde Kantje' de scepter in de sfeerrijke Raadzaal. Begeleid door haar klaviervirtuoos Kees van Zantwijk zal Dolly tijdens een delicieuze Afternoon Tea de gasten trakteren op oorstrelende luisterliedjes, smakelijke smartlappen en pittige protestsongs. Het programma is een selectie uit het rijke repertoire dat La Bellefleur de afgelopen 25 jaar op diverse evenementen tijdens de Pride ten gehore heeft gebracht. Maar aangezien Dolly bekend staat om haar hilarische improvisaties, weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren… Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? Geniet van Dolly's LGBTEA party! Het belooft een feest voor alle zintuigen te worden. Gaat dat zien, horen, ruiken en niet te vergeten proeven! De Afternoon Tea bestaat uit overheerlijke mini sandwiches, scones met clotted cream en een bonte selectie van heerlijke zoetigheden om je vingers bij af te likken. Dit alles onder het genot van een aantal passende theesoorten bij de verschillende gangen. Als kers op de taart krijgt elke gast een leuk kadootje en een lootje waarmee je kans maakt op dolle prijzen!

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Adres

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

Website

https://www.dollybellefleur.nl/dollydaily/agenda.html

Toegangsprijs en kaarten bestellen

57,50 euro bestel nu: https://shop.paylogic.com/e6065e8e20274d36a50d6c269cf9ffdd/tickets