Pad tot huidige pagina

Muziekfestival: Een Harp onder de Riem

spelendemusicuswinnewillems.jpg

Muziekfestival: Een Harp onder de Riem

1 juli 2021 - 31 juli 2021

Inhoud

Van 1 tot en met 31 juli vindt voor het tweede jaar op rij het muziekfestival Een Harp onder de Riem plaats. In de Amsterdamse Mozes en Aäronkerk aan het Waterlooplein zijn de hele maand lang dagelijks gratis concerten te beluisteren. Tussen 12:00 en 15:00 uur is iedereen welkom om te luisteren en zijn eigen verhaal om te laten zetten in een persoonlijk muziekstuk. De anekdote of persoonlijke gebeurtenis wordt een-op-een gedeeld met de solomusicus. Deze zal daarop geïnspireerd als antwoord ter plekke een muziekimprovisatie spelen - speciaal voor de betreffende bezoeker en overige luisteraars. Deze ‘een-op-een concerten’ klinken per dag op een ander muziekinstrument.

Reserveren voor een gratis een-op-een concert kan via de website musicinthemaking.nl of ter plaatse aan de deur.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Mozes en Aäronkerk

Adres

Waterlooplein 207 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://musicinthemaking.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis, online of op locatie