Pad tot huidige pagina

UPDATE II - Werk van Nieuwe Leden

updateiilr.jpg

UPDATE II - Werk van Nieuwe Leden

3 juli 2021 - 1 augustus 2021

Inhoud

Kunstenaars: Sophie Bekkering, Michael Bom, Bob Bunck, Teun Castelein, Joyce van Dongen, Jaap Kamsma, Emily Kocken, Jacqueline Kooter, Lotje van Lieshout, Hans Mosman, Claudia Mulder, Miles Phillips, Jan Theun van Rees, Rob Schrama, Willem Speekenbrink, Philine van der Vegte, Catharina van de Ven

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Arti et Amicitiae

Adres

Rokin 112 Rokin, 112 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.arti.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

3,-

Meer informatie

Maar liefst twee Nieuwe Leden tentoonstellingen achter elkaar in 2021, wat een feestje! Kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae is trots op de nieuwe leden kunstenaars en kijkt uit naar de presentatie UPDATE II.

Vanaf 3 juli presenteren de nieuwe leden “lichting 2” zichzelf en hun werk. Elke kunstenaar pakt uit met een presentatie van een serie recente werken of een grote installatie.
Een tijdslot reserveren kan via deze link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-update-ii-werk-van-nieuwe-leden-160935202523 maar in de meeste gevallen u kunt ook ter plaatse aan de balie reserveren (met uitzondering van de opening)