Pad tot huidige pagina

Voorstelling: Wheels 360

1.jpg

Voorstelling: Wheels 360

23 juli 2021 - 25 juli 2021

Inhoud

Wheels 360 is een mixed reality voorstelling tussen twee gelijkwaardige spelers - Een rolstoel en een danser. In de voorstelling gaat het over de relatie tussen mens, object en omgeving. ‘Vanaf het begin wordt de associatie van de rolstoel als hulpmiddel ingezet om de toeschouwer bewust te maken van de lading van het object. Er zit een wrange dualiteit in het plaatsnemen in en het gebruik maken van een voorwerp dat wordt gebruikt door mensen met een beperkte mobiliteit, die vaak (ongekozen) dat voorwerp verbonden zijn. Maar doordat de danser er zelf geen moment in zit herdefinieert Oonk de relatie tussen mens en mechaniek. De voorstelling kan geprogrammeerd worden op een geheel covid proof in zowel het theater, op locatie of in een galerie of museum ruimte. Hebt u interesse in de voorstelling in een andere vorm dan sta ik hier ontzettend voor open. Voor een inventarisatie gesprek kunt u altijd mailen.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

De rietwijken

Adres

Parlevinker 9, Amsterdam

Website

http://www.joop-oonk.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://www.eventbrite.com/e/tickets-wheels-360-155606969635

Meer informatie

Voor elk tijd slot zijn er 3 plekken beschikbaar. Mocht het niet lukken via de ticket link dan zijn er zeer waarschijnlijk al plekken vergeven