Pad tot huidige pagina

Zomerworkshop Batikken

museum_het_schip_-_batikken.jpg

Zomerworkshop Batikken

17 augustus 2021, 11.00 - 13.00 uur

Inhoud

In deze workshop ga je zelf een stuk stof versieren met een mooi batikpatroon. Om ideeën op te doen gaan we eerst een paar voorbeelden in de collectie van het museum bekijken, en bestuderen we de batiktechniek die de Indonesiërs en de kunstenaars van de Amsterdamse School gebruikten. Daarna gaan we zelf aan de slag. Aan het einde van de middag kun je je eigen batikkunstwerk mee naar huis nemen. De workshop is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De workshop is onderdeel van Midzomer Mokum. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Museum Het Schip

Adres

Oostzaanstraat 45, Amsterdam

Website

https://www.hetschip.nl/bezoekers/activiteiten/workshop-batikken-kinderen

Toegangsprijs en kaarten bestellen

via website: 8,75 euro (0 euro met stadspas)

Meer informatie

t. 020 6868595
e. planning@hetschip.nl