Pad tot huidige pagina

Muziek: Myrwood live in Radion

cf122477_org.jpg

Muziek: Myrwood live in Radion

5 augustus 2021, 20.00 - 21.00 uur

Inhoud

Myrwood. Zangeres en muzikant par excellence in het zwart. Op 5 augustus is ze live te zien in Radion, Amsterdam en neemt ze mee in haar reis naar Berlijn waar de grens tussen dag en nacht vervaagde.

Muziek om eindeloos in rond te dwalen, ontlokt aan stemband en synthesizer.
Samen goed voor een sterk beeldende combinatie van filmische soundscapes en introspectieve songteksten. Muziek van tegenstellingen ook: verleidelijk en zacht versus koel en afstandelijk. Een broeierige, af en aan golvende weerspiegeling van haar inspiratiebronnen. Het visuele aspect van Myrwood’s show in Radion ligt in handen van Mediakunstenaar en live visual performer Frouke ten Velden (My Baby, Nationale Opera en Ballet)

Haar debuutalbum, getiteld ‘City Soundscape’, nam Myrwood op in Brussel met producer/technicus Michiel De Maeseneer (Sylvie Kreusch, Balthazar, Warhaus, Wende). Zeven songs in totaal, vol gesis, gesputter en getik. Een perfect impressionistisch decor voor de donkere maar toegankelijke ‘electronic noir’ waarmee Myrwood je haar wereld binnen leidt.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Radion

Adres

Louwesweg 1, Amsterdam

Website

https://radionamsterdam.stager.nl/web/tickets/111070338

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€4,50, TICKETS: https://radionamsterdam.stager.nl/web/tickets/111070338

Meer informatie

Meer info: www.myrwood.com