Pad tot huidige pagina

Voorstelling: Parallel Life (test run) - Edit Kaldor

parallel_lifeklein.jpg

Voorstelling: Parallel Life (test run) - Edit Kaldor

28 augustus 2021, 16.00 - 18.00 uur

Inhoud

Een theatrale reis voor op je telefoon, in je verbeelding en door de stad

Parallel Life (test run) is een interactieve voorstelling die wordt gespeeld voor en door individuele toeschouwers middels hun telefoons op de straten van Amsterdam Oost. Er worden lagen van fictie vermengd met de dagelijkse realiteit van het stadsleven, verborgen performance elementen en de subjectieve ervaring van de toeschouwer.

De voorstelling wordt speciaal voor elke deelnemer op basis van zijn of haar eigen input gemaakt. Dus hoe eerlijker iemand antwoordt, hoe interessanter de ervaring zal zijn.

Door middel van een chatgesprek, met wat een bot of een persoon zou kunnen zijn, wordt voor elke deelnemer een 'profiel' samengesteld. Vervolgens worden de profielen gewisseld en bevindt de toeschouwer zich vanaf dat moment in de huid van iemand anders. Iemand die wellicht op armlengte afstand is, die je elk moment tegen het lijf kan lopen.

Heb je je ooit voorgesteld hoe het zou zijn om iemand anders te zijn? Om wakker te worden in een ander lichaam, om de wereld te zien met andere ogen en de dingen te beleven zoals die ander ze zou beleven. Om te dromen als die ander en de gevoelens te hebben van die ander. Probeer je voor te stellen dat je iemand anders bent en jezelf per ongeluk op straat tegenkomt.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Plein Theater

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://plein-theater.nl/agenda/10914/parallel-life-test-run

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 5 / Tickets beschikbaar tot 2 uur voor aanvangstijd | Taal: ENG

Meer informatie

Deze voorstelling speelt zich af op je telefoon via de Telegram app in de stad. Zorg dat je een opgeladen telefoon met internettoegang en een koptelefoon bij je hebt. Voor je begint moet je de app Telegram op je telefoon in de App Store downloaden. Enkele dagen voor de voorstelling krijg je verdere instructies toegestuurd. Op de ochtend van de voorstelling wordt jouw individuele startlocatie in Amsterdam Oost bekend gemaakt via een bericht in Telegram.