Pad tot huidige pagina

Zomerworkshop Wonen in kleur

museum_het_schip_-_wonen_in_kleur.jpg

Zomerworkshop Wonen in kleur

13 augustus 2021, 11.00 - 13.00 uur

Inhoud

Is het je wel eens opgevallen dat je je relaxter voelt in een groene kamer of dat een rode kamer warmer aanvoelt dan een lichtblauwe? De Duitse architect Bruno Taut wist dat kleur heel belangrijk is in een huis en hij probeerde zijn huizen de beste kleuren mee te geven. In deze workshop leer je hoe Bruno Taut over kleuren nadacht en knutsel je zelf een kleurige kamer of een kleurig huis. De workshop is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De workshop is onderdeel van Midzomer Mokum. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Museum Het Schip

Adres

Oostzaanstraat 45, Amsterdam

Website

https://www.hetschip.nl/bezoekers/activiteiten/kinderworkshop-wonen-in-kleur

Toegangsprijs en kaarten bestellen

via website: 8,75 euro (0 euro met stadspas)

Meer informatie

t. 020 6868595
e. planning@hetschip.nl