Pad tot huidige pagina

Expositie: Tekenkabinet IX

tk21.jpg

Expositie: Tekenkabinet IX

1 september 2021 - 30 september 2021

Inhoud

Tekenkabinet toont IX tekeningen van 100 hedendaagse kunstenaars: een momentopname met vele in- en uitzichten. De tekeningen vormen samen een boeiende, veelkleurige tekenoase omringd door stadse natuur. Naast vertrouwde namen, bevat de deelnemerslijst weer mooie nieuwe aanwas van zowel ervaren als startende kunstenaars. De diverse stijlen, handschriften, gedachten, gebruikte materialen, fantasieën, papiersoorten -en andere dragers- nemen de toeschouwer mee op reis naar nieuwe en onontdekte werelden, die men zelf kan en mag verkennen.

Alle tekeningen worden zonder lijst, glas en/of passepartout gepresenteerd en zijn allen te koop. Het maximumformaat van de tekeningen is A4 (21 x 29,7 cm). Klein maar zeer fijn. Verkochte tekeningen worden verpakt in een handgemaakte verpakkingsdoos met deksel. Een catalogus als bonus erbij.
---
Deelnemers:
Agatha van Amée, Tijs van Bakel, Anouk Bax, Jolien van der Beek, Liesje van den Berk, Bernadette Beunk, Marloes Bomers, Mattijs van den Bosch, Margreet Bouman, Susanna Brenner, Ida Cahen, Marion Crezée, Maurice van Daalen, Nynke Deinema, René Duinkerken, Laura van Eik, Marieke van Enk, Marc Fabels, Hanneke Francken, Iris Frerichs, Agnes van Genderen, Arike Gill, Frances van Gool, Cathelijn van Goor, Lenneke van der Goot, Ingrid Greijn, Aal Günther, Rik Hagt, Karin Hansmann, Tom Heerschop, Yvonne van den Herik, Gerben Hermanus, Marike Hoekstra, Boukje Janssen, Niels Janssen, Marjan Jaspers, Ellen de Jong, Esther Kaal, Ninet Kaijser, Iris Van der Kerken, Jaap de Klerk, Kees van der Knaap, Francis Konings, Lolkje van der Kooi, Ruud de Kort, René Korten, Kai Kuper, Danielle Lemaire, Sabine Liedtke, Giel Louws, Elize Lutz, Carrie Meijer, Ursula Metzler, Charlotte Mouwens, Susana Mulas Lastra, Greetje Mulder, Jans Muskee, Rolina Nell, Jet Nijkamp, Dineke Oosting, Astrid Oudheusden, Ellen Palsgraaf, Patricia Paludanus, Ingrid Pasmans, Arjo Passchier, Marjo Postma, Hils Robbé, Ariena Roode, Gilles de Rooij, Ronald Ruseler, Harm Rutten, Inge Schenke, Harald Schole, Henrike Scholten, Annelies Schuls, Lisanne Sloots, Jos van der Sommen, Lise Sore, Marjolein Spitteler, Wilma Stegeman, Inge van der Storm, Manja van der Storm, Espen Strandhagen, Kim Streur, Maartje Strik, Frans van Tartwijk, Aimée Terburg, Terry Thompson, Jaco van der Vaart, Peter Verdonk, Annechien Verhey, Wim Vonk, Dina Vos, Rix Wierenga, Jurgen Winkler, Harry van der Woud, Cindy van Woudenberg, Sigrid van Woudenberg, Saskia Zwiers.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amstelpark

Adres

Amstelpark 13 Voormalig Gallery Park Art, gelegen tussen Belgische kloostertuin en Japanse tuin., Amsterdam

Website

https://www.tekenkabinet.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 2,50 reservering via de website

Meer informatie

Bij voldoende ruimte (maximaal 5 bezoekers tegelijk, 1,5 meter afstand in acht nemend) ook entreetickets aan de deur verkrijgbaar.