Pad tot huidige pagina

Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story

Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story

gallemiezenfront.png

24 september 2021 - 31 januari 2022

Inhoud

Ter ere van het 10-jarig bestaan van stichting Amsterdam Street Art (ASA) stonden er in 2020 verschillende spraakmakende activiteiten gepland. Vanwege de maatregelen konden deze activiteiten helaas niet plaatsvinden maar verheugd kunnen wij jullie vertellen dat één van die geplande hoogtepunten nu wel plaats gaat vinden.
Onbedoeld maar geheel passend bij de huidige “problematiek” zal op 24 september onze expositie Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story starten.

Tijdens deze unieke expositie brengen wij vanuit alle kunstdisciplines de uitersten bij elkaar. Een unieke mengelmoes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën, samenwerkingen en samenzweringen, maar ook de originele en karakteristieke liefdesverklaringen voor en over onze stad Amsterdam.

Toepasselijke beelden van Herman Brood, gemaakt door zijn “hof fotograaf” Gerard Wessel, politiek kritisch stencilwerk van Hugo Kaagman, kleurrijke werken van modeontwerper Bas Kosters en dynamische composities van Fabrice Hünd. Maar ook rebels graffiti werk van Pengo en HIGH, Again, Mickey en Jake. De lijst is lang, veelzijdig en de getoonde werken zullen voor menig Amsterdammer vol staan met herinneringen en bevestigingen dat men uit liefde voor de stad, bereid is om erg ver te gaan.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Art'Otel

Adres

Prins Hendrikkade 33, Amsterdam

Website

http://www.amsterdamstreetart.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0

Meer informatie

In samenwerking met art'otel amsterdam organiseren wij "Naar De Gallemiezen" in de gallery. art'otel amsterdam is de perfecte partner met focus op moderne kunst en een missie om een belangrijke rol te krijgen in de culturele agenda en kunstscene van Amsterdam.
Tot 31 januari 2022 is deze spraakmakende expositie te beleven. Het bezoeken van de expositie vindt plaats onder de geldende regels van het RIVM. Wij raden alle bezoekers dan ook streng aan om de toegangsprocedure te bekijken op onze website of sociale kanalen.