Pad tot huidige pagina

Kindermiddag Molen van Sloten

Kindermiddag Molen van Sloten

15 september 2021 - 22 september 2021

Inhoud

Twee leuke, gezellige, spannende en lekkere middagen. Doe mee aan een speurtocht door de molen en -wie weet- ontmoet je onderweg het molenspook wel. Natuurlijk krijgt iedereen ook wat lekkers. Kinderen die dat leuk vinden, kunnen zich ook laten schminken.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Molen van Sloten

Adres

Akersluis 10, Amsterdam

Website

https://molenvansloten.nl/jubileum-30-jaar-molen-van-sloten/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

3 euro per kind (4-12 jaar). Begeleider (maximaal per 3 kinderen) is gratis.

Meer informatie

Twee leuke, gezellige, spannende en lekkere middagen (15 & 22 september). Doe mee aan een speurtocht door de molen en - wie weet - ontmoet je onderweg het molenspook wel. Natuurlijk krijgt iedereen ook wat lekkers. Kinderen die dat leuk vinden, kunnen zich ook laten schminken.