Pad tot huidige pagina

Concert: LAY DownTown

1800-laydowntown.jpg

Concert: LAY DownTown

24 september 2021, 20.00 - 22.30 uur

Inhoud

Na de uitverkochte edities in Veenendaal en Utrecht brengt muzikant André Heuvelman het avondvullend mindfulness experience concert in het donker LAY DownTown op vrijdag 24 September 2021 naar Amsterdam.

Tijdens LAY DownTown neemt Suzan Oostvogels het eerste half uur voor haar rekening, met een zachte mindfulle yoga reeks. Je mag alle spanning, de drukte en hectiek van de dag helemaal loslaten. Suzan begeleidt je als geen ander naar de stilte in jezelf. Daarna geeft Heuvelman, voormalig solotrompettist bij het Philharmonisch Orkest, samen met Live B/ANDA een 75 minuten durend concert. Muziek vanuit de barok, de renaissance maar ook improvisaties voeren je langs je hart, gedachtes en verlangens.

Op NPO Radio 1 was André Heuvelman in gesprek met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, over de rol van muziek in de maatschappij en hoe deze rol waardevol ingezet kan worden. Zoals bij LAY DownTown. Luister het fragment hier: https://www.nporadio1.nl/nieuws/wetenschap-techniek/ede86b69-f3cc-4249-b8da-85bd7921d1a3/wat-doet-muziek-met-je-gemoedstoestand

Voor de innerlijke mens is er een gezonde smoothie en koffie, thee en water beschikbaar. Na het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. De bezoeker blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar hij of zij is. LAY Downtown is een magische avond met volop ruimte om even aan de waan van de dag te ontsnappen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Oosterkerk

Adres

Kleine Wittenburgerstraat 1, Amsterdam

Website

https://laydowntown.com/event/amsterdam/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Kaarten voor LAY Downtown (€39,50) zijn hier verkrijgbaar: https://laydowntown.com/event/amsterdam/