Pad tot huidige pagina

Voorstelling: PERRY 12+

perry-gits-tafel-van-vijf__compressedw10.jpg

Voorstelling: PERRY 12+

30 september 2021, 19.30 - 20.20 uur

Inhoud

Danser en maker Perry Gits neemt je mee in zijn persoonlijke reis. Samen met een 4-koppige live band danst hij op een mix van rock, soul, trap en techno een weg naar ultieme vrijheid.
Zelfexpressie is de rode draad in deze voorstelling, waarin Perry je meeneemt door tijd, dimensies, rituelen en tradities naar misschien wel een nieuwe identiteit. Zelfgekozen en buiten regels, normen, verwachtingen of vooroordelen van anderen om. Herken je jezelf of juist niet? Wij nemen je mee, ga zitten en relax. Deze totaalbeleving begint in de foyer met de interactieve expo, gevolgd door energizer Jeritza Toney met als hoogtepunt de voorstelling PERRY en ter afsluiting een aftertalk.

De voorstellingis te zien in combinatie met de expositie Wie ben jij? van het Rijksmuseum. In deze jaarlijkse fotowedstrijd voor middelbare scholieren en mbo-studenten werd jongeren gevraagd om bewust naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Dit heeft geleid tot intieme fotoseries met persoonlijke verhalen.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Theater De Krakeling

Adres

Pazzanistraat 15, Amsterdam

Website

https://krakeling.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://krakeling.nl/programma/perry